Gyógynövény-fitoterapeuta és dietetikus szakember által tartott képzés keretében megismerhetik a résztvevők a biztonságos és tudományosan megalapozott gyógynövényhasználatot. 7 napon keresztül áttekintjük a leggyakoribb családban felmerülő problémák gyógynövényes kezelési módjait.

Tapasztalatom szerint azok, akik tudatosan szeretnék megóvni egészségüket, elsősorban olyan információkat keresnek, amik valóban hitelesek és megbízhatóak. Az egészséges életmód iránti érdeklődésem miatt a Semmelweis Egyetemen végeztem dietetikusként, majd természetgyógyászati ismeretekkel egészítettem ki látásmódomat, hogy a modern tudományos gondolkodást a tradícionális tapasztalatokkal kombináljam. Folyamatosan keresem a hiteles és hatékony megoldásokat, ezért jelenleg a Debreceni Egyetemen pszichológiát tanulok, hogy átfogó megoldásokkal segíthessem az életmódjukon változtatni kívánókat.

Tanfolyam témái:

– Megfázás, nátha, influenzaszerű megbetegedések,
– Stressz, alvási nehézségek,
– Fájdalomcsillapítás, izületi panaszok,
– Emésztőszervi panaszok,
– Szív-érrendszeri problémák,
– Nőgyógyászati panaszok,
– Tea készítési módok, adagolás, receptúra készítés,
– Gyakoribb gyógyszer-gyógynövény kölcsönhatások, ellenjavallatok.

Mit kapsz az online tanfolyamon?

  • 7 nap alatt 7 darab e-mailt, benne sok-sok értékes tudást a gyógynövények hatásairól, a modern és a népi gyógyászat szemszögéből – mindezt olvasmányosan, közérthetően.
  • Praktikus alkalmazási módok, adagolás, alkalmazási idő, ellenjavallatok.
  • A tanfolyam végén 1 letölthető, nyomtatható e-bookot a tudásanyaggal.

📨Jelentkezés📨
Jelentkezni az etrendterapia@gmail.com címen tudsz, fizetés banki átutalásos módon történik.
Írd meg, hogy kinek a nevére, címére, adószámára állítsam ki a számlát és válaszban küldöm a számlaszámot. A jelentkezéssel elfogadod a weboldalon megtalálható Adatvédelmi irányelvet és az Általános szerződési feltételeket.

Az online tanfolyam díja 21.000 Ft.